ΆρθραΤα τέσσερα διακυβεύματα στο δρόμο προς τις κάλπες

Τέσσερα είναι τα βασικά διακυβεύματα στο δρόμο προς τις εθνικές κάλπες. Για αυτά δε θα σταματήσουμε να μιλάμε μέχρι και την τελευταία ώρα και εφόσον μας δώσει τη δύναμη ο ελληνικός λαός, δε θα ηρεμήσουμε εάν δεν τα κάνουμε πράξη.

Πρώτον, την πάση θυσία μείωση της φορολογίας για να ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας. Για να αρχίσει η ανακούφιση των υπερφορολογημένων Ελλήνων και μαζί η αναζωπύρωση της οικονομίας.

Δεύτερον, την προσέλκυση επενδύσεων που θα μεγαλώσουν το ΑΕΠ, θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Για να φέρουμε πίσω τα λαμπρά μυαλά που έφυγαν από την πατρίδα, για να στηρίξουμε τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Τρίτον, την ασφάλεια και τάξη στις γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας. Για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις πόλεις μας, αφήνοντας τους άνδρες και τις γυναίκες της ελληνικής αστυνομίας να κάνουν τη δουλειά τους, όπως καλά ξέρουν, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

Τέταρτον, ένα νέο πατριωτισμό ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά κυβέρνηση που θα σέβεται το εθνικό συμφέρον και την εθνική ταυτότητα του λαού της. Για μια Ελλάδα που είναι χώρα και όχι χώρος.

25 περίπου μέρες πριν τις κάλπες, όλοι οι πολίτες κάνουν σήμερα τους προσωπικούς τους απολογισμούς για τεσσεράμισι χρόνια γεμάτα ψέματα, διαψεύσεις και εθνική ζημιά. Καθήκον μας είναι να τους ακούσουμε και να μιλήσουμε μαζί τους για το μέλλον, όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στο παρελθόν.

Στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, πιστοί στην παράδοση αυτής της παράταξης, είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε.

Στόχος μας είναι να καταγράψουμε κάθε πρόβλημα, να κινητοποιήσουμε κάθε πολύτιμο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας και βέβαια να ενσωματώσουμε κάθε χρήσιμη ιδέα που θα ακούσουμε από τους πολίτες.

Σκοπός μας είναι δώσουμε λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου.

Χρέος μας είναι να πείσουμε όλους τους πολίτες ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά ένα μεγάλο ιστορικό Κόμμα που θέλει και μπορεί να κυβερνήσει καλά, αλλά αποτελεί τη δύναμη ενότητας όλων των Ελλήνων, που θα κάνει την Ελλάδα περήφανη ξανά.