Δελτία ΤύπουΔιήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο (04 και 05 Ιουλίου 2014), ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Κλάδου Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο  Εμμανουήλ Κατριαδάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί τα Επιχειρησιακά Κέντρα στη Βύσσα και στο Χειμώνιο, χώρους Φιλοξενίας Μεταναστών και Κέντρα Πρώτης Υποδοχής στους Νομούς Έβρου, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης, σταθμούς συνοριοφυλακής, το τεχνικό εμπόδιο του Έβρου, τα πλωτά μέσα και άλλες υποδομές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Γενικό Επιθεωρητή Κλάδου Αλλοδαπών & Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγο  Εμμανουήλ Κατριαδάκη, τον Βοηθό Γενικού Επιθεωρητή Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγο Ιωακείμ Τσουκνάδη, τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγο Γεώργιο Σαλαμάγκα, τον Περιφερειακό Διευθυντή Ασφάλειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη Κουτούζο, καθώς και Διευθυντές και Διοικητές των αρμόδιων Υπηρεσιών.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με αντικείμενο θέματα δημόσιας ασφάλειας στην περιοχή.