Δελτία ΤύπουΟ Νομός Δράμας ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Μακεδονία στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

 

Ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Δράμας, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Νομού.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Αργύρη Πατακάκη, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Επιμελητήριο Δράμας.

Το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Star Βορείου Ελλάδος, ενώ χθες βράδυ ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Δράμας.

«Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας ως αποτέλεσμα των καταστροφικών χειρισμών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η Ν.Δ. είναι σε θέση να εγγυηθεί ένα κράτος δικαίου και μια παραγωγική οικονομία, χωρίς να υποκύψει στον πειρασμό της προεκλογικής παροχολογίας. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δράση.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, ούτε λευκοί ιππότες. Αυτό που απαιτείται πλέον για να ανακάμψουμε οικονομικά είναι προγραμματισμός σε βάθος χρόνου, πολιτική δέσμευση και ενεργοποίηση των τοπικών φορέων για την από κοινού προσπάθεια.

Οι μάσκες έπεσαν και οι πολίτες γνωρίζουν πλέον ποιον μπορούν να εμπιστευτούν. Η Νέα Δημοκρατία είναι πανέτοιμη να αναλάβει τα ηνία της κοινής προσπάθειας όλων των Ελλήνων», τόνισε στην ομιλία του.

Η περιοδεία του Βασίλη Κικίλια συνεχίζεται σήμερα στο Νομό Καβάλας.