Δελτία ΤύπουΟ κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του ζημιώνουν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες με τις καταστροφικές επιλογές τους

 

 

 

   

   Ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

   «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει να διαχειρίζεται το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, δημιουργώντας ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

 

   Η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, χωρίς καμία πρότερη συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της ανικανότητάς τους.

 

   Επιλέγουν να μετατρέψουν έναν χώρο ανάπτυξης και επιχειρηματικής πρωτοβουλίας σε Ηotspot αδιαφορώντας πλήρως για την υποβάθμισή του.

 

   Η ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και τα ‘’σπασμένα’’ θα κληθεί να πληρώσει για ακόμη μια φορά η τοπική κοινωνία.

 

    Ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του οφείλουν πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να ζημιώνουν τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες με τις καταστροφικές επιλογές τους».